Licht

Uw bestaande verlichting moderniseren?

U heeft hiervoor twee mogelijkheden:
1) modernisatie van de bestaande verlichting
2) vervanging van de bestaande verlichting

Modernisatie

Door het vervangen van de oude VSAelektronica in verlichtingsarmaturen door moderne elektronica wordt op een eenvoudige en economisch verantwoorde manier de verlichting gemoderniseerd. Bij de modernisatie wordt altijd rekening gehouden met het doel van de verlichting, de gewenste lichtkleur, de lichtopbrengst, etc.
De besparing in energie en onderhoud kan hierbij oplopen tot ruim 50%.
Een terugverdientijd (ROI) van 1 jaar of minder is hierbij niet ongebruikelijk.
Door enkel samen te werken met gerenommeerde partners zoals Philips, Osram en Hella wordt de kwaliteit van de verlichting alsmede van het gemoderniseerde armatuur gewaarborgd en kunnen wij 5 jaar garantie geven op het gemoderniseerde armatuur.

Vervanging

Bij de vervanging van de verlichting wordt aan de hand van een lichtberekening bepaald welke verlichting waar geplaatst dien te worden om een optimaal rendement van de gekozen verlichting te waarborgen.
De uitgangspunten voor de lichtberekening worden gedefinieerd door enerzijds de aard van de werkzaamheden en de keuze voor de lichtbron, en anderzijds de wensen van u als klant.
Ook hierbij streven wij naar een zo optimaal mogelijke verhouding tussen duurzaamheid en economisch rendement van uw verlichting.

Karensstraat 10
6121 ZA Born

E. info@globalecotec.nl
T. +31 46 45 87 966
M. +31 63 04 38 397

image001image002image003image004image005image006image007image008