Zonne-energie Kwaliteit & Garantie

Global Eco Tec hanteert voor alle componenten De Duitse kwaliteitsstandaard. Dit betekend dat onze leveranciers en producenten buiten aan de Europese CE richtlijnen, aantoonbaar moeten voldoen aan de strengste Duitse kwaliteitseisen.
De kwaliteitsstandaard die wij eisen van onze producenten leveren we uiteraard ook zelf: Iedere installatie is voor ons maatwerk, en wordt separaat doorgerekend en gepland voor een optimaal rendement.

Panelen:image006
Wij leveren standaard de ET Solar panelen. Deze panelen zijn onder andere gekeurd en gecertificeerd door de Duitse VDE en TUV.
De ET Solar panelen zijn daarnaast extern verzekerd bij het Duitse ERGO verzekeringen (o.a. eigenaar van DAS), dit houdt in dat iedere installatie met ET Solar Panelen automatisch verzekerd is en u als klant, in geval van eventuele garantie aanspraken, deze rechtstreeks bij de verzekering kunt indienen.
De panelen van ET Solar hebben:

  • 10 jaar product garantie (5 jaar verzekerd)
  • 25 jaar rendementsgarantie (afname maximaal 0,65% per jaar)

VDE logo TUV Logo SGS logo  PV Cycle logo
Uiteraard kunnen wij ook desgewenst andere panelen leveren zoals b.v. ULICA, Topsolar of Bosch maar ook hierbij staat kwaliteit voorop.

Omvormers:image001
Standaard leveren wij bij onze pakketten SMA omvormers. SMA is een Duitse fabrikant en marktleider voor zonne-energie omvormers. SMA zet de standaard norm met toprendementen van 98% en hoger waarbij nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak
De SMA omvormers hebben een standaard garantie van 5 jaar. Deze is uit te breiden tot maximaal 25 jaar.

Onderconstructie: Profitlight weergave
Wij gebruiken diverse systemen, waardoor wij op ieder daktype kunnen installeren.
Bijzonder is ons systeem voor platte daken. Hiervoor  beschikken wij over een uniek eigen systeem.

Het Profit Light systeem.Profitlight garagedak 5x8

Dit systeem is ondanks zijn ultra licht uitvoering, en lage dakbelasting van 7 kg/m2, zeer robuust en wind vast. Hiermee kunnen wij op elk plat dak PV panelen installeren zonder deze aan het dak te moeten bevestigen.profitlight auto 5x8

Karensstraat 10
6121 ZA Born

E. info@globalecotec.nl
T. +31 46 45 87 966
M. +31 63 04 38 397

image001image002image003image004image005image006image007image008